Nieuws

Laatste nieuws

St. Antonius Nederweert wint OLS 2023
Schutterij St. Antonius Nederweert is winnaar geworden van het OLS 2023. Het zestal uit Nederweert wist in een zinderende finale op zaterdag 8 juli schutterij St. Urbanus uit Maasniel te verslaan.
Kavelen en jeugdschieten op vervolgdag OLS
Dertig schutterijen starten op zaterdag 8 juli om 11.05 uur met het kavelen op het OLS in Born. Gelijktijdig met deze schietwedstrijd voor zestallen vindt op het feestterrein aan de Groenstraat ook de OLS-jeugdschietwedstrijd plaats. Dat evenement begint om 12.30 uur.
Uitslagen OLS 2023
Op 2 juli vond het OLS plaats. Naast de schietwedstrijd waren er nog talloze andere competities die dag. De OLS-federatie heeft de uitslagen op een rijtje gezet.
Praktische info Schintaler
Vanavond, vrijdag 30 juni, treden de Schintaler op in de feesttent van het OLS in Born. In het voorprogramma komen Marjolein Heijltjes en Richtig Rex op bühne. Er zijn geen kaarten meer te koop voor deze feestavond. 
Kingbeek Grevenbicht-Obbicht wint Kinjer OLS Born
Basisschool De Kingbeek Grevenbicht-Obbicht heeft 't Ummeke gewonnen tijdens het Kinjer OLS in Born. De school uit Grevenbicht haalde 726 punten, acht punten meer dan De Kei uit het Belgische Beek. De Zjwiek uit Roggel werd derde.