Seniorenmiddag

Senioren Biejein in Bor

13:35u
Thei en Marij
14:15u
Ger Frenken
15:00u
Frans Theunisz
15:30u
Zaate Hermenie Mörge geit Baeter
15:50u
Thijs Olijve
16:10u
Bjorn en Mieke

Bjorn en Mieke

Bjorn & Mieke zijn op dit moment de meest geboekte act van Limburg, en geheel terecht! Sinds 2012 staat dit duo op alle Limburgse podia, van noord tot zuid. Bekend van o.a. hun vele succesvolle LVK-hits als ‘1000
Sterre’, ‘Droeëme mit de oeëge oop’ en het meest recente ‘Nog efkes’.

Deze ‘publiekslieveling’ straalt plezier uit in een wervelende show die bruist van energie, met een hoog meezing gehalte. Ook op Limburgse radio en tv zijn Bjorn & Mieke met grote regelmaat te zien en te horen. Op social media vaak met hilarische momenten, waar ze zijn zoals ze zijn: leuk en spontaan. In zeer korte tijd zijn ze uitgegroeid tot ‘bekende Limburgers’ en graag geziene gasten op evenementen door heel Limburg. Een act met gegarandeerd succes.

Frans Theunisz

De zanger Frans Theunisz scoorde in 1995 een landelijke hit met het nummer ‘Sjeng aon de geng’. Het nummer stond 23 weken lang in de nationale hitparade en maar liefst 10 weken op nummer 1 in de Nederlandstalige top 20.

Frans Theunisz zit inmiddels bijna 55 jaar in het vak. En het is nog altijd feest als Frans Theunisz is geweest!

Ger Frenken

Thijs Olijve

Thei en Marij

Zaate Hermenie Mörge geit Baeter

‘Mörge geit baeter’ is een kapel uit het Limburgse kerkdorp Born, die de klanken van Schlager-, Oktoberfest- en Carnavalsmuziek ten gehore brengt. In 2018 hebben ze het Limburgs Kampioenschap Zaate Hermeniekes gewonnen in Zjwaame.

Voorverkoopadressen:

“Seniore, Biejein in Bor” begint op woensdag 28 juni om 13.30 uur en duurt tot 16.30 uur.  De OLS-tent op het feestterrein aan de Groenstraat in Born is bereikbaar voor rolstoelers.

Kaarten kosten 5 euro. Een kopje koffie en een stuk vlaai zijn in de prijs inbegrepen.

De voorverkoop start tijdens de Paasmarkt, op maandag 10 april. De stand van de OLS-organisatie staat ter hoogte van de Borner Markt.

Vanaf dinsdag 11 april zijn de kaarten alleen verkrijgbaar bij:

  • DA Drogisterij Kapelweg 2, Born,
  • Gemeenschapshuis Born, Prinsbisdomstraat 5, Born
  • Kwiksjop, Ankersweg 70, Buchten.