Vrijwilligers

Word vrijwilliger voor het OLS 2023 in Born

Een evenement van de grootte van het OLS kan alleen georganiseerd worden met de hulp van vrijwilligers. De organisatie zoekt dan ook mensen die zich in willen zetten om samen met Schutterij St. Martinus dit evenement te laten slagen. We gaan er samen voor zorgen dat het een onvergetelijk feest wordt!

Meld je aan en steun je vereniging!

Na een zinderende finale heeft schutterij St. Martinus het OLS na 121 jaar weer naar Born en dus naar de gemeente Sittard – Geleen gebracht! Het OLS winnen is een geweldige prestatie en het organiseren van het OLS in 2023 is een grote eer. Dat kan een schutterij niet alleen. Dat doen we samen met verenigingen, met mensen uit de gemeenschap, uit de hele regio. Iedereen kan meewerken om dit evenement te doen laten slagen.
Naast het feit dat je bijdraagt aan één van de grootste culturele volksfeesten in Limburg steun je, bij een positief saldo, ook je eigen verenigingen financieel. Een gedeelte van de eventuele opbrengst gaat namelijk direct terug naar het verenigingsleven.

Motiveer vrienden, kennissen, familie en bekenden!

Ben je geen lid van een vereniging? Geen probleem! Je hoeft geen lid te zijn van een vereniging om vrijwilligerswerk te kunnen doen. Je kiest bij aanmelding naar welke vereniging je bijdrage gaat als er een financiële bijdrage wordt uitgekeerd. Je kunt aan maximaal 3 verenigingen je bijdrage toekennen. Dit kan dus ook een vereniging zijn waar je geen lid van bent, maar die je wel een warm hart toedraagt. Vraag dus je vrienden, kennissen, familie en bekenden om ook een steentje bij te dragen aan het OLS en daarmee het verenigingsleven.

Werkzaamheden

Het OLS zoekt verschillende vrijwilligers over verschillende dagen. Je kunt in het aanmeldformulier aangeven welke taak (of taken) je voorkeur hebben. We proberen hier zo goed mogelijk rekening mee te houden, maar vragen ook om je begrip als dit niet lukt. Het belangrijkste is natuurlijk dat we er samen mooie dagen van maken. Het OLS zoekt vrijwilligers voor:
• Opbouw OLS-terrein
• Catering/ Horeca
• Parkeerbewaking/ Fietsenstalling
• Entree/ Bonnenverkoop
• Verkeersregelaar (opleiding tot)
• Orde & netheid OLS-terrein
• Afbouw OLS-terrein

Aanmelden

Klik hieronder op de knop om je aan te melden. Je wordt dan doorgestuurd naar het aanmeldformulier. Samen maken we het OLS tot een enorm succes. We vragen je om bij voorkeur je opgave door te geven vóór 1 mei 2023 zodat we op tijd de planning klaar kunnen hebben.

Aanmelden als vrijwilliger?

Dit helaas niet meer mogelijk.

Aanmelden als vereniging?

Via onderstaande knop kan een bestuurslid de vereniging aanmelden.

Vragen?

Stuur een e-mail naar vrijwilligers@ols2023.eu