Sponsorschieten

24 juni - Sponsorschieten

Terrein open vanaf 12:00uur.
Start sponsorschieten 13:30uur. De sponsorteams nemen het tegen elkaar op.

Het schootsveld is afgesloten van 13:30u tot 20:00u.

Foodplein

DJ Giga Wiel

Foodplein

Baroesjko

Foodplein

Marleen Rutten

Feesttent

Nur Deutsche Welle

DJ Giga Wiel

Baroesjko

Baroesjko is een 9-koppig miniorkest, opererend vanuit de westelijke mijnstreek (Sittard-Geleen),  grensoverschrijdend in de Folk en “Sittardse” Wereldmuziek! Naast dat ze bekend staan als een verrassend veelzijdige live-band, scoorden zij ook hoge ogen in de hitlijsten van de provinciale radiozender L1. De liedjes Wesj aan de Parapluu, Raap dich Biejein, Langzaam Laat en Fluitend Fitse zijn nog steeds veelvuldig op deze zender te horen 

Baroesjko’s motto is: ‘Alles is een soort van iets’. Dit is duidelijk te zien in de diversiteit aan projecten  en evenementen waar zij drijvende kracht of deelnemer aan zijn. Voorbeelden zijn de muzikale omlijsting van de voorstelling ‘Entgen’, een theatertour om de release van album (of boek) Snezka te ondersteunen en samenwerkingen met gelijkgestemde artiesten. 

Begin 2023 wordt is hun nieuwste EP genaamd Zittesje Weltmeziek deil 1 uitgebracht. 

Marleen Rutten

Marleen Rutten is met recht een graag geziene artiest op vele evenementen in Limburg en inmiddels ook ver daarbuiten. Marleen leeft letterlijk de tekst van een van haar eigen nummers: ‘Laef diene druim’ (Leef je droom).

Het enthousiasme en de vrolijkheid spat ieder optreden van de getalenteerde zangeres af. Steeds opnieuw weet ze het publiek te raken met haar inmiddels vele  Limburgse hits. Niet alleen Limburgse hits overigens, maar ook met haar repertoire van de meest populaire Duitse hits krijgt ze het publiek van menig Oktoberfest los.

De populariteit van Marleen Rutten is de laatste jaren snel toegenomen, getuige de vele aandacht op radio, tv, social media en de talloze optredens!

Nur Deutsche Welle