Sponsorschieten

24 juni - Sponsorschieten

Terrein open vanaf 12:00uur.
Start sponsorschieten 13:30uur. De sponsorteams nemen het tegen elkaar op.

Het schootsveld is afgesloten van 13:30u tot 20:00u.

Timetable optreden artiesten

DJ van de dag

DJ Giga Wiel

Foodplein

15:30 - 16:15u

Baroesjko

Foodplein

16:45 - 17:30u

Baroesjko

Feesttent

19:00 - 19:30u

Marleen Rutten

Feesttent

20:00 - 21:00u

Nur Deutsche Welle

Feesttent

21:30 - 22:30u

Nur Deutsche Welle

Artiesten

DJ Giga Wiel

Baroesjko

Baroesjko is een 9-koppig miniorkest, opererend vanuit de westelijke mijnstreek (Sittard-Geleen),  grensoverschrijdend in de Folk en “Sittardse” Wereldmuziek! Naast dat ze bekend staan als een verrassend veelzijdige live-band, scoorden zij ook hoge ogen in de hitlijsten van de provinciale radiozender L1. De liedjes Wesj aan de Parapluu, Raap dich Biejein, Langzaam Laat en Fluitend Fitse zijn nog steeds veelvuldig op deze zender te horen 

Baroesjko’s motto is: ‘Alles is een soort van iets’. Dit is duidelijk te zien in de diversiteit aan projecten  en evenementen waar zij drijvende kracht of deelnemer aan zijn. Voorbeelden zijn de muzikale omlijsting van de voorstelling ‘Entgen’, een theatertour om de release van album (of boek) Snezka te ondersteunen en samenwerkingen met gelijkgestemde artiesten. 

Begin 2023 wordt is hun nieuwste EP genaamd Zittesje Weltmeziek deil 1 uitgebracht. 

Marleen Rutten

Marleen Rutten is met recht een graag geziene artiest op vele evenementen in Limburg en inmiddels ook ver daarbuiten. Marleen leeft letterlijk de tekst van een van haar eigen nummers: ‘Laef diene druim’ (Leef je droom).

Het enthousiasme en de vrolijkheid spat ieder optreden van de getalenteerde zangeres af. Steeds opnieuw weet ze het publiek te raken met haar inmiddels vele  Limburgse hits. Niet alleen Limburgse hits overigens, maar ook met haar repertoire van de meest populaire Duitse hits krijgt ze het publiek van menig Oktoberfest los.

De populariteit van Marleen Rutten is de laatste jaren snel toegenomen, getuige de vele aandacht op radio, tv, social media en de talloze optredens!

Nur Deutsche Welle

NUR DEUTSCHE WELLE speelt onversneden Neue Deutsche Welle uit de 80er jaren. Nena, Peter Schilling, Spyder Murphy Gang, Lucilectric, maar ook Kraftwerk, BAP, Nina Hagen brengt u terug naar de roerige jaren 80! Wie kent het niet! De tijd van DA DA DA, getoupeerde ‘peper & zout-kleurige’ kapsels, opzichtige make up, schoudervulling en skaileren jassen kenmerkt de tijd die met NUR DEURSCHE WELLE herleefd. De bandleden zijn overwegend ex Volumia!

Birgit Ingen Housz en Erik Moonen: zang
Pieter Vermeulen: gitaar, zang
Geert Keysers: toetsen
Robin Zalm: drums
Simon Roelofs: bas