Nieuws

’t Kinjer OLS wurt ’n sjpektakel veur jónk en auwt

’𝐭 𝐊𝐢𝐧𝐣𝐞𝐫 𝐎𝐋𝐒 𝐰𝐮𝐫𝐭 ‘𝐧 𝐰𝐚𝐚𝐫 𝐬𝐣𝐩𝐞𝐤𝐭𝐚𝐤𝐞𝐥 𝐯𝐞𝐮𝐫 𝐣𝐨́𝐧𝐤 𝐞𝐧 𝐚𝐮𝐰𝐭,” 𝐚𝐥𝐝𝐮𝐬 𝐒𝐯𝐞𝐧 𝐯𝐚𝐧 𝐒𝐥𝐨𝐮𝐧, 𝐯𝐞𝐮𝐫𝐳𝐢𝐭𝐭𝐞𝐫 𝐊𝐢𝐧𝐣𝐞𝐫 𝐎𝐋𝐒.

Als schutter in hart en nieren is hij de jongste deelnemer binnen het stichtingsbestuur van het OLS Born 2023. Hij heeft geen moment hoeven twijfelen om zijn deelname binnen de stichting te bevestigen.

“Met al 20 aanmeldingen op de teller is onze werkgroep nog steeds volop bezig om de scholen in Limburg én Belgisch Limburg te enthousiasmeren om mee te doen. Wij vinden dat iedere school in de omstreken moet meedoen om de kinderen een onvergetelijke dag te laten bezorgen.

𝐃𝐮𝐬 𝐠𝐞𝐞𝐟 𝐣𝐞 𝐧𝐨𝐠 𝐯𝐨́𝐨́𝐫 𝟏 𝐟𝐞𝐛𝐫𝐮𝐚𝐫𝐢 𝐨𝐩 𝐨𝐦 𝐚𝐥𝐬 𝐬𝐜𝐡𝐨𝐨𝐥 𝐝𝐞𝐞𝐥 𝐭𝐞 𝐧𝐞𝐦𝐞𝐧!

Ze leren de échte schutterswereld kennen. Kinderen maken zelf uniformen en schuttersattributen (vaandel, tamboerstok en trommels) en lopen hiermee de optocht die zal plaatsvinden op dinsdag 27 juni in Born. Vervolgens zullen de kinderen deelnemen aan de schietwedstrijd en zorgen wij voor leuke optredens deze dag. Kortom een leuke dag voor jong en oud.

En als kers op de taart gaat de winnende school met de titel winnaar Kinjer OLS 2023 én ‘t Ummeke naar huis.

Wij als werkgroep dragen de schutterijen een warm hart toe en hopen op deze manier de kinderen in contact te brengen met een mooi feest en een rijke traditie. We hopen dat er nog meer scholen zullen deelnemen en dat iedereen van Born en omstreken aan de kant staat om de deelnemende kinderen toe te juichen”.

𝐙𝐞𝐞𝐧 𝐯𝐞𝐞𝐫 𝐨𝐩 𝟐𝟕 𝐣𝐮𝐧𝐢 𝐛𝐢𝐞𝐣𝐞𝐢𝐧 𝐢𝐧 𝐁𝐨𝐫 𝐨𝐩 ’𝐭 𝐊𝐢𝐧𝐣𝐞𝐫 𝐎𝐋𝐒?

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email