Nieuws

Lindeboom levert bier op OLS 2023

Familie-brouwerij Lindeboom uit Neer is inmiddels niet meer weg te denken als dé leverancier van het bier op het Oud Limburgs Schuttersfeest. De brouwerij uit Neer en de organisatie van het OLS 2023 uit Born bezegelden op vrijdag 13 januari in het brouwhuis de samenwerking.

,,Met Lindeboom, in samenwerking met Hansen Dranken, kiest het OLS in Born voor een ervaren leverancier die heeft aangetoond dat hij een van de grootste evenementen van Limburg op een voortreffelijke wijze kan voorzien van een goed glas bier,” zegt voorzitter Pieter Meekels van de organiserende stichting OLS Born 2023 die vooral te spreken is over de technische ondersteuning die de brouwerij uit Neer biedt.

Ook directeur Paul Joosten van Lindeboom Bier uit Neer is zeer content met de overeenkomst. ,,We mogen na Sevenum en Meijel voor de derde keer in successie de drank verzorgen op het OLS. Voor Lindeboom, dat recent de accreditatie ‘Slow Brewing’ heeft ontvangen, is het nu inclusief het Europees Schutterstreffen de tiende keer in deze eeuw dat we bierleverancier zijn op het OLS. Voor ons is het belangrijk dat we voor de eerste keer in Zuid-Limburg actief zijn. Trots zijn we dan ook om het tot best uitverkoren Pilsener van Nederland, ook in Born rijkelijk te laten vloeien.”

Het OLS 2023 vindt plaats in Born, nadat vorig jaar schutterij Sint Martinus uit die plaats het OLS in Meijel won. Inmiddels zijn de voorbereidingen voor het OLS (2 juli aanstaande) in volle gang. De nadruk ligt in deze periode op de werving van vrijwilligers. Aanmelden kan via ols2023.eu/vrijwilligers/. Lindeboom heeft aangeboden om voor de vrijwilligers die tijdens de OLS-activiteiten aan het werk zijn, een taptraining te geven zodat er tijdens de activiteiten een perfect pilsje wordt getapt. ‘Het Bier van Hier, Biejein in Bor’ dus.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email