Nieuws

Wir sind Spitze! exclusief voor vrijwilligers OLS

De organisatie van het OLS 2023 in Born heeft de Limburgse topband Wir sind Spitze! kunnen vastleggen. ‘Spitze’ treedt exclusief op voor de vrijwilligers van het OLS tijdens de vrijwilligersfeestavond op vrijdag 7 juli.  

Wir sind Spitzeheeft eigenlijk geen nadere introductie nodig. Gewapend met vettige tuba’s, strakke blazers en accordeon op een stevig fundament van scheurende gitaren en een dikke beat, blaast Wir sind SPITZE! je kapsel volledig in de war tijdens hun waanzinnige non-stop liveshow vol verrassingen!  Waar de band optreedt, is het feest. Niet voor niets zijn ze ook in Duitsland en Oostenrijk graag geziene gasten. 

Met het concert van Wir sind Spitzebedankt de OLS-organisatie alle vrijwilligers die tussen 24 juni en 8 juli actief zijn om het OLS tot een succes te maken. Ihr seit Spitze! met Wir sind Spitze! betekent ook dat er geen kaartjes te koop zijn voor dit concert. Maar uiteraard kun je je wel aanmelden als vrijwilliger en dan komen feesten bij Wir sind Spitze!. Aanmelden kan via www.ols2023.eu/vrijwilligers 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email